Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 71 71 50

FÅ ET TILBUD

Hvis du leder efter en attraktiv samarbejdspartner til dit nedrivning projekt, kan du trygt lade NEDEMO varetage opgaven. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at løfte enhver type nedrivningsopgave. Hvad end det drejer sig om totalnedrivning, selektiv nedrivning eller noget helt tredje.

Vi har hovedsæde i Rønnede, hvorfra vi løfter opgaver for private såvel som erhverv på Sjælland og i  hele landet. Uanset opgavens omfang tilbyder vi altid en professionel og sikker løsning, der hjælper dig i mål med dit projekt. Enhver nedrivning kræver både håndværksmæssig kunnen samt kendskab til alle de miljø- og arbejdsmæssige aspekter – og det får du med NEDEMO som medspiller på dit projekt.

Totalnedrivning

Hos NEDEMO har vi mange års erfaring med nedrivning af alle typer af anlæg og konstruktioner, hvorfor totalnedrivning er en af vores kernekompetencer. Skal du have nedrevet en bygning, kan du trygt lade os løfte opgaven. Vi kan hjælpe med hele processen lige fra rådgivning til selve nedrivningen. På den måde får du en attraktiv samarbejdspartner, der er med hele vejen.

NEDEMO har base i Køge, hvorfra vi løser totalnedrivningsopgaver for private såvel som erhverv i hele Danmark. Med os som samarbejdspartner på dit næste projekt er du garanteret et firma, der vægter kvalitet og service højt. Derfor sørger vi også altid for en god dialog mellem dig og de medarbejdere, der skal varetage opgaven, så vi bedst muligt imødekommer dine behov.

Hvad indebærer en totalnedrivning?

Totalnedrivning er andet og mere end blot at nedrive en bygning. Der lægger et stort forarbejde i at rive en bygning ned, da der blandt andet skal indhentes nedrivningstilladelser og undersøges, om der forekommer forurenende miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både bygningen og den omkringliggende jord. Ligeledes skal der også tages hensyn til de nærliggende bygninger samt tænkes over miljø og sikkerhed.

Når der undersøges for forurenende stoffer, er det blandt andet asbest, bly og PCB, der bliver tjekket for. Skulle disse stoffer vise sig at forekomme, skal bygningen saneres, før bygningen er klar til nedrivning. Dette er også noget, vi kan klare hos NEDEMO. Du får således en professionel totalløsning, når du lader os stå for totalnedrivningen i forbindelse med dit byggeprojekt. Vi arbejder naturligvis efter Nedbrydningssektionens NMK 96, hvor det er foreskrevet, at alle byggematerialer skal kildesorteres på stedet, så der sikres en høj genanvendelighed.

Inden vi går i gang med en totalnedrivning, sørger vores dygtige medarbejdere for, at forholdene omkring nedrivningen er i orden. Det betyder blandt andet også, at bygningens historik kortlægges, så vi kan rådgive bygherren fra projektets start, og totalnedrivningen kan foregå bedst muligt til mindst gene for naboer og miljø.

Lad NEDEMO klare din totalnedrivning

I mange tilfælde er det nemmere at totalnedrive en bygning i stedet for at renovere den. Ved at totalnedrive den får du rig mulighed for at få præcis den bolig eller bygning, som passer til dine ønsker. Uanset om der er tale om nedrivning af en stor eller en lille bygning, så løfter vi opgaven med stor professionalisme.

Vores medarbejdere har en høj faglig viden inden for faget, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at udføre et solidt stykke arbejde – hver gang. Vi hjælper dig med at blive klar til dit nye byggeri, hvad end det drejer sig om nyt sommerhus, ny butik eller noget helt tredje. Og når vi er færdige, sørger vi for at fjerne alle materialer, så grunden er helt klar til det nye fundament.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med totalnedrivning? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit forestående projekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Selektiv nedrivning

Hos NEDEMO kan vi hjælpe dig, hvis du skal have udført selektiv nedrivning. Vi har mange års erfaring med nedrivning af bygninger, anlæg og diverse konstruktioner, hvorfor vi har ekspertisen til at løfte din nedrivningsopgave med et solidt stykke håndværk. Du kan derfor trygt lade os klare den selektive nedrivning til dit projekt – vi er med hele vejen.

Søger du en attraktiv medspiller til dit nedrivningsprojekt? Så vælg da NEDEMO. Vi har base i Køge og hjælper både erhverv og private med opgaver inden for selektiv nedrivning i hele landet. Med os som samarbejdspartner på dit projekt får du et kvalitetsbevidst firma, der vægter den gode service højt.

En omhyggelig selektiv nedrivning

Selektiv nedrivning kaldes også for indvendig nedrivning og benyttes især i forbindelse med renovering, ombygning, byfornyelse og lignende, hvor vægge, loft eller gulve eksempelvis skal rives ned. Dette stiller store krav til nedrivningen og koordineringen heraf. I den forbindelse er det derfor vigtigt, at opgaven udføres med omhu.

Hos NEDEMO udfører vi altid selektiv nedrivning med største omhyggelighed for at sikre, at der ikke er noget, der går galt, og at det samtidig bliver gjort ordentligt. Uanset størrelsen på din opgave, kræver en sikker selektiv nedrivning et erfarent og kompetent nedrivningshold. Det får du altid hos NEDEMO. Vi har en høj faglig stolthed, der sikrer dig et veludført stykke arbejde og en professionel løsning.

I forbindelse med din nedrivningsopgave sørger vi for at kildesortere det tilbageværende byggeaffald i henhold til NMK 96, så vi kan sikre en høj genanvendelighed. Dette betyder også, at koordineringen af nedrivningen skal være i orden, så alt foregår i den korrekte rækkefølge. Det sørger vi naturligvis også for hos NEDEMO.

Få drømmeboligen med selektiv nedrivning

Fordelen ved selektiv nedrivning er, at du ikke behøver at få revet hele boligen eller bygningen ned. I stedet kan du nøjes med at få revet et par vægge ned, hvis det er det, du ønsker. Selektiv nedrivning giver dig mulighed for at skabe drømmeboligen med lige præcis de rum, du har brug for. Det gælder både, hvis der skal nedlægges en væg i forbindelse med et åbent køkkenalrum, eller væggene mellem to rum skal rives ned for give plads til en stor og rummelig stue.

Uanset om der blot skal nedrives en enkelt væg, eller det er alle indre vægge, der skal rives ned, så kan vi løfte opgaven. Lad os hjælpe dig med at komme et skridt tættere på at realisere boligdrømmen med en omhyggelig og velkoordineret selektiv nedrivning, der giver dig masser af muligheder for at få indrettet boligen, som du ønsker det. Vi kommer gerne forbi og rådgiver dig i forbindelse med dit projekt, så vi sammen finder den helt rette løsning til dig. Vi står altid klar til at give dig kyndig rådgivning omkring dine muligheder med selektiv nedrivning.

Skal du i gang med et byggeprojekt, eller mangler du hjælp til indvendig nedrivning i forbindelse med dit nye boligkøb? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Miljøsanering

I forbindelse med nedrivningsprojekter kan der i visse tilfælde være behov for miljøsanering. Dette gælder blandt andet, hvis bygningen og den omkringliggende jord er blevet undersøgt for forurenende stoffer som PBC, bly og asbest. Hvis disse stoffer er blevet fundet, kræver det en miljøsanering, før nedrivnings- eller byggeprojektet kan fortsætte. Hos NEDEMO har vi mange års erfaring i nedrivningsbranchen, og derfor kan vi også tilbyde en omhyggelig og grundig miljøsanering i forbindelse med dit projekt.

Hos NEDEMO får du således en attraktiv totalløsning, idet vi både kan varetage nedrivningen og den nødvendige miljøsanering. Vi hjælper private såvel som erhverv og bygherrer med både nedrivning og miljøsanering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig – så tøv endelig ikke med at give os et kald på 25 39 55 30, hvis du står med en opgave, vi skal løfte.

miljoesanering

En sikker miljøsanering

Miljøsanering er en essentiel og lovpligtig del af ethvert nedrivningsprojekt. Det gælder især, hvis værdierne for forurenende stoffer er overskredet. En miljøsanering kan derfor både dække over nedslibning af maling, fjernelse af asbest eller gamle fuger. Særligt i ældre boliger og byggerier er det vigtigt at tænke miljøsaneringen ind i det forestående nedrivningsprojekt.

Vi har specialuddannede medarbejdere, der varetager alle former for miljøsanering. Vores medarbejdere vægter deres håndværk og kvaliteten af deres arbejde højt, hvorfor de altid sørger for en professionel løsning og en sikker miljøsanering. Vi gør det effektivt og på kort tid, så du hurtigt kan komme videre med dit projekt. Når vi udfører miljøsanering, gør vi det naturligvis ud fra Arbejdstilsynets forskrifter og regler i forbindelse med arbejde med miljøfarlige byggematerialer. Derfor anvender vi udelukkende materialer og udstyr, der er godkendt til behandling af de føromtalte forurenende stoffer.

Hvis materialet efterlades efter miljøsaneringen, kan det føre til forurening af både miljø og grundvand. Derfor sørger vi altid for at kildesortere og bortskaffe det efterladte materiale på en sikker og forsvarlig måde, når vi er færdige med miljøsaneringen. På den måde er vi med til at værne om miljøet.

asbest

Lad NEDEMO klare din miljøsanering

Hvis du kontakter os med henblik på en miljøsanering i forbindelse med dit bygge- eller nedrivningsprojekt, kommer vi i første omgang ud forbi dig. Her danner vi os et overblik over opgavens omfang og finder den rette løsning og proces til opgaven. Hos NEDEMO er du som kunde altid i centrum, hvorfor vi til enhver tid står klar med gode råd og vejledning, så vi får løst opgaven bedst muligt med en løsning, der imødekommer dine behov. Derfor vægter vi den gode kommunikation mellem dig og de medarbejdere, der skal varetage opgaven, meget højt.

asbesttag

nedrivning
miljoesanering