Totalnedrivning

Mange års erfaring

Hos NEDEMO har vi mange års erfaring med nedrivning af alle typer af anlæg og konstruktioner, hvorfor totalnedrivning er en af vores kernekompetencer. Skal du have nedrevet en bygning, kan du trygt lade os løfte opgaven. Vi kan hjælpe med hele processen lige fra rådgivning til selve nedrivningen. På den måde får du en attraktiv samarbejdspartner, der er med hele vejen.

NEDEMO har base i Rønnede, hvorfra vi løser totalnedrivningsopgaver for private såvel som erhverv på hele Sjælland. Med os som samarbejdspartner på dit næste projekt er du garanteret et firma, der vægter kvalitet og service højt. Derfor sørger vi også altid for en god dialog mellem dig og de medarbejdere, der skal varetage opgaven, så vi bedst muligt imødekommer dine behov.

Hvad indebærer en totalnedrivning?

Totalnedrivning er andet og mere end blot at nedrive en bygning. Der ligger et stort forarbejde i at rive en bygning ned, da der blandt andet skal indhentes nedrivningstilladelser og undersøges, om der forekommer forurenende miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både bygningen og den omkringliggende jord. Ligeledes skal der også tages hensyn til de nærliggende bygninger samt tænkes over miljø og sikkerhed.

Når der undersøges for forurenende stoffer, er det blandt andet Asbest, Bly og PCB, der bliver tjekket for. Skulle disse stoffer vise sig at forekomme, skal bygningen saneres, før bygningen er klar til nedrivning. Dette er også noget, vi kan klare hos NEDEMO. Du får således en professionel totalløsning, når du lader os stå for totalnedrivningen i forbindelse med dit byggeprojekt. Vi arbejder naturligvis efter Nedbrydningssektionens NMK 96, hvor det er foreskrevet, at alle byggematerialer skal kildesorteres på stedet, så der sikres en høj genanvendelighed.

Inden vi går i gang med en totalnedrivning, sørger vores dygtige medarbejdere for, at forholdene omkring nedrivningen er i orden. Det betyder blandt andet også, at bygningens historik kortlægges, så vi kan rådgive bygherren fra projektets start, og totalnedrivningen kan foregå bedst muligt til mindst gene for naboer og miljø.

Lad NEDEMO klare din totalnedrivning

I mange tilfælde er det nemmere at totalnedrive en bygning i stedet for at renovere den. Ved at totalnedrive den får du rig mulighed for at få præcis den bolig eller bygning, som passer til dine ønsker. Uanset om der er tale om nedrivning af en stor eller en lille bygning, så løfter vi opgaven med stor professionalisme.

Vores medarbejdere har en høj faglig viden inden for faget, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at udføre et solidt stykke arbejde – hver gang. Vi hjælper dig med at blive klar til dit nye byggeri, hvad end det drejer sig om nyt sommerhus, ny butik eller noget helt tredje. Og når vi er færdige, sørger vi for at fjerne alle materialer, så grunden er helt klar til det nye fundament.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med villa nedrivning? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit forestående projekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os.