Selektiv nedrivning

Hos NEDEMO kan vi hjælpe dig, hvis du skal have udført selektiv nedrivning. Vi har mange års erfaring med nedrivning af bygninger, anlæg og diverse konstruktioner, hvorfor vi har ekspertisen til at løfte din nedrivningsopgave med et solidt stykke håndværk. Du kan derfor trygt lade os klare den selektive nedrivning til dit projekt – vi er med hele vejen.

Søger du en attraktiv medspiller til dit nedrivningsprojekt? Så vælg da NEDEMO. Vi har base i Rønnede og hjælper både erhverv og private med opgaver inden for selektiv nedrivning i hele landet. Med os som samarbejdspartner på dit projekt får du et kvalitetsbevidst firma, der vægter den gode service højt.

Selektiv nedrivning

En omhyggelig selektiv nedrivning

Selektiv nedrivning kaldes også for indvendig nedrivning og benyttes især i forbindelse med renovering, ombygning, byfornyelse og lignende, hvor vægge, loft eller gulve eksempelvis skal rives ned. Dette stiller store krav til nedrivningen og koordineringen heraf. I den forbindelse er det derfor vigtigt, at opgaven udføres med omhu.

Hos NEDEMO udfører vi altid selektiv nedrivning med største omhyggelighed for at sikre, at der ikke er noget, der går galt, og at det samtidig bliver gjort ordentligt. Uanset størrelsen på din opgave, kræver en sikker selektiv nedrivning et erfarent og kompetent nedrivningshold. Det får du altid hos NEDEMO. Vi har en høj faglig stolthed, der sikrer dig et veludført stykke arbejde og en professionel løsning.

I forbindelse med din nedrivningsopgave sørger vi for at kildesortere det tilbageværende byggeaffald i henhold til NMK 96, så vi kan sikre en høj genanvendelighed. Dette betyder også, at koordineringen af nedrivningen skal være i orden, så alt foregår i den korrekte rækkefølge. Det sørger vi naturligvis også for hos NEDEMO.

Få drømmeboligen med selektiv nedrivning

Fordelen ved selektiv nedrivning er, at du ikke behøver at få revet hele boligen eller bygningen ned. I stedet kan du nøjes med at få revet et par vægge ned, hvis det er det, du ønsker. Selektiv nedrivning giver dig mulighed for at skabe drømmeboligen med lige præcis de rum, du har brug for. Det gælder både, hvis der skal nedlægges en væg i forbindelse med et åbent køkkenalrum, eller væggene mellem to rum skal rives ned for give plads til en stor og rummelig stue.

Uanset om der blot skal nedrives en enkelt væg, eller det er alle indre vægge, der skal rives ned, så kan vi løfte opgaven. Lad os hjælpe dig med at komme et skridt tættere på at realisere boligdrømmen med en omhyggelig og velkoordineret selektiv nedrivning, der giver dig masser af muligheder for at få indrettet boligen, som du ønsker det. Vi kommer gerne forbi og rådgiver dig i forbindelse med dit projekt, så vi sammen finder den helt rette løsning til dig. Vi står altid klar til at give dig kyndig rådgivning omkring dine muligheder med selektiv nedrivning.

Skal du i gang med et byggeprojekt, eller mangler du hjælp til indvendig nedrivning i forbindelse med dit nye boligkøb? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.